Källardränering
över 10 års erfarenhet i ryggsäcken

Vi dränerar och isolerar

Dränera och isolera ditt hus med hjälp av Isodrän-systemet och undvik kostsamma, akuta åtgärder. Vi är utbildade och certifierade enligt Isocert och arbetar primärt i Linköping, Östergötland. Med oss kan du känna dig trygg och säker på att arbetet blir gjort med högsta möjliga noggrannhet och kvalitet.
Få reda på hur vi kan hjälpa dig

Undvik fukt i källaren

En fuktskada kan drabba vilket hus som helst om dräneringen inte håller måttet. Därför är det otroligt viktigt att hålla koll på när man senast genomförde dränering på huset, och hålla ett någorlunda vaket öga på fukt i källaren. När tiden är inne så kan det kanske kännas motigt, men så snart huset blivit dränerat på nytt så kan du slappna av och sova tryggt om nätterna. En fuktskada i källaren eller krypgrunden är nämligen ingen höjdare, vare sig för plånboken eller huset. Se det som en långsiktigt god investering.

Så snart det är dags så vet du vart du kan vända dig. Vi finns i Linköping, Östergötland och hjälper dig gärna.

Isolera grund och källare

Isoleringen kan både sänka uppvärmningskostnaderna och ge torrare luft i källarvåningen. Vi isolerar grund och källare med hjälp av Isodrän-systemet. Vid nybyggnation kan Isodrän användas till platta på mark, men för källare och krypgrund kan isolering även ske i efterhand. En varm och behaglig källarmiljö kräver både bra fuktskydd och yttre isolering. Isoleringen sparar både energi och hjälper till att få fuktvandringen att gå åt rätt håll. Isodränskivan har en kapilärbrytande funktion och kombinerar dränering och värmeisolering.

LÄs gärna mer om isodrän här