Källardränering

Vi hjälper er dränera källaren i Linköping, Östergötland

Dränera och isolera din källare eller krypgrund med hjälp av Isodrän-systemet med hjälp av en certifierad entreprenör i Linköping. Vi är utbildade och certifierade enligt Isocert allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg med att få ett korrekt och säkert utfört arbete.

Dränering i Linköping, Östergötland

Otillräcklig dränering är en vanlig orsak till fuktskador i hus och husgrunder samt källare. Anledningen till att dräneringen inte fungerar som den ska kan vara att den gjordes för väldigt länge sedan när det fanns andra regler och normer, det är inte ovanligt att gamla dräneringsrör ligger för högt. Det händer också att dräneringsrören med åren blivit igensatta av jord och smuts. Vi utför källardränering av både små och stora byggnader. Tillsammans med SP Trädgårdsservice ser vi till att ditt hus blir kvitt fukt.

Isolera grund och källare

Vid dränering frigörs grunden och då kan det vara smart att passa på att tilläggsisolera källarväggen utifrån. Isoleringen kan både sänka uppvärmningskostnaderna och ge torrare luft i källarvåningen. Vi isolerar grund och källare med hjälp av Isodrän-systemet. Vid nybyggnation kan Isodrän användas till platta på mark, men för källare och krypgrund kan isolering även ske i efterhand. En varm och behaglig källarmiljö kräver både bra fuktskydd och yttre isolering. Isoleringen sparar både energi och hjälper till att få fuktvandringen att gå åt rätt håll. Isodränskivan har en kapilärbrytande funktion och kombinerar dränering och värmeisolering. Läs gärna mer om Isodrän här.